Sayfalar

22 Şubat 2013 Cuma

Ufacık bir o kadar kocaman bir -NAH-



Bazılarıyla garip bi kafada. sürekli bi iletişim halindeyiz, bu şekilde aklının bi köşesinde canlı dururlar. hangi insanların güvenilecek bir tarafı var ki. bok yere zaman harcadığını sana öyle bir farkettiriyorlarki o anı al onun götüne sok. fazladan şanslar ver onlarada sıçsın eline versin, kendine yazık etmeye başlıyorsun bok çuvalı değilsin ki bi sirkelen bi. doğru ona bile vakit vermezler. 

Bi tartıs iki tartıs, sırt çevirmeler, aslında hiç de o kadar önemsiz değil canım benim. bunların hepsini zamanın oyununda, rüzgar seni çekiştirmeye başladığında, yalpaladığının farkına varırsın geç de olsa, varıcaksın ama sakın fazla geç kalma. zor ve ani zamanlarda ki terk edilmişliklerin affedilecek tarafı yok. unutmuyorsun sonrasında, hiçbir şeyin geçtiği de yok eskisi gibi olacağı da. siktir et. tekrar deneme opsiyonunu tuvalete at. sifonu çek.


Doğduğun o anda kim vardı yanında hiç kimse, çıplaktın. kıyafetlerin oldu giydin sevdin, ama onlarda büzüşüp kokuşurlar anlıyor musun atarsın bi kenara. insanlarda bazen böyledir zamanı geldiğinde atılmıcak olan bi kişi yok emin ol. aileni karıştırma ve okumaya devam et.

İnsanlar bu kadar aşağılayabilir mi kendilerini, demek istediğim kaç kez özür dileyebilirler? sınırı yok ben öyle söylim. dünyayı bu kadar kendi etraflarında çevirebilirler mi? hiçbir şey yokmuşçasına gülebilirler mi? evet arkadaşım onu da yaparlar. sahte üzüntüler içinde kendilerini de rahatlatırlar seni de kandırırlar. bir şekilde yine çemberdeki yerlerini sağlamlaştırırlar. onlar göt gibi yaşamayı kişilik yapmıs aynaya baktıklarında da kendi güzel yanlarını görmeyi hep bilmişlerdir, kişilikleride egoları gibi bozuktur.

Ne mi yapacaksın ikinci şanstan da geri çeviriyorsa seni, sonra tekrar bel bağlıyorsa sana. siktir etmeyi öğreneceksin. kim olursa.. bu kadar itip sonra çekiştiriyorsa o montundan ona götünü göster yani arkana bakmadan devam et. 

Vampirler gibi. yaşayan hayatında seni sen yapan şeylere aşık olurlar, onları senle birlikte tadarlar, senden alabilecekleri sınırsızdır. hangi yüzüne konuşacağını o kadar şaşıracaksın ki, öyle bir geçecek ki zaman ayaklarının altında dolanan bağcıklar gibi güleceksin o hale; -sürekli dibinde dolanan zombi bedenler gibiler-. yapış yapış, çıkar üstündekilerle beraber at bir kenara. yeniden çıplak kal gerekirse, sıfırdan devam et. olmamış gibi yaşamamış gibi. 

Siktir etmeyi unutma şimdi. kendin için iyi değilse olan biten, başkaları için yaşarmış gibi durmaktan biran önce uzaklaş. çek sifonu.



-NAH-

2 yorum:

  1. Bu kadar içmeseydim. Ve bu kadar yükselmeseydim. Yazının götürdüğü yerden yazabilirdim bir şeyler.
    Ama, yine hiçleşti her şey; kelimeler bile.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazen öyle oluyo; herşey hiçleşiyor. parmağınla gösterdiğin insanlar herkesleşmeye başlıyor.

      Sil